"MENS SANA IN CORPORE SANO" је стара латинска пословица која нам говори како те две ствари иду једна уз другу, те да можемо унапредити своје физичко и ментално здравље помоћу физичког вежбања. Kроз физичке активности развити свест о значају и потреби за физичком активношћу и спортом. Повећати интресовање деце за бављењем  одређеном врстом спорта, усмерити их на прави начин, препознати таленат. Спроводити физичке активности умерено, али редовно.
“Mens sana in corpora sano” an old Latin saying that these two things go together and we can improve our physical and mental health by exercising. Through physical activity we develop awareness of the importance and need for physical activity and sports. We will increase the interest of children for certain sports and direct them in the right way. We will have our activities moderately, but regularly.

УЧИОНИЦА ИЗ СНОВА

Хвала другарима на спортској и фер плеј борби на такмичењима и освојеним наградама које су омогућиле да да се среди учионица за будуће генерације ученика.

Kонкурси: "Заштита за све" и "Учионица из снова", реализовани школске године 2018/2019.године допринели су да се учионица за нову генерацију ученика среди и оплемени.

У реализацији овог школског пројекта учествовали су:
-Фонд Б92 и Еуцерин уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства здравља који с за 250 000,00 динара купили клупе - једноседе, катедру и технику за учионицу ; наместили су УВ индикатор - мерач зрачења;
-Фирма Таркет из Бачке Паланке наместила је нови под;
-Локална фирма СЦС донирала је ормане , столице и белу таблу за учионицу.
Ученици првог разреда су добили учионицу из снова захваљујући претходној генерацији ученика. Захвални су свим учесницима у Пројекту који су помогли да уче у лепо опремљеној учионици.
Општина Kњажевац је обезбедила торту као захвалност гостима који су нас тога дана посетили.

НАШ ПРВИ ДАН

На почетку школовања пратимо и учествујемо у спотрским догађајима.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now